Eveniment de amploare la Facultatea Contabilitate – Concursul Studențesc Internațional „Profesia contabilă – o carieră de succes”

În plină vară la Facultatea Contabilitate s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a Concursului Studențesc Internațional „Profesia contabilă – o carieră de succes”, cu genericul „Contabilitatea – în era provocărilor”. La evenimentul organizat în format mixt, au participat studenții Facultății „Contabilitate” din cadrul ASEM și studenții Facultății „Științe Economice și Administrație Publică” din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), România.

Concursul a fost moderat cu mult profesionalism și entuziasm de către doamnele: Veronica GROSU, dr., prof. univ., USV; Liliana LAZARI, dr., conf. univ., ASEM; Svetlana MIHAILA, dr., conf. univ., ASEM, care au prezentat, chestionat și ghidat studenții în demersul cercetărilor efectuate.

În plenara evenimentului, au intervenit cu un cuvânt de salut Rodica FRUNZĂ, director „Personal Logistica” SRL; Lilia GRIGOROI, dr., conf. univ., Decanul Facultății Contabilitate, ASEM; Veronica GROSU, dr., prof. univ., USV; Liliana LAZARI, dr., conf. univ., ASEM și Svetlana MIHAILA, dr., conf. univ., ASEM, care au apreciat invitația din partea Facultății „Contabilitate” și frumoasa colaborare cu Facultatea „Științe Economice și Administrație Publică” pe parcursul a 9 ani, de asemenea, au adresat  sincere felicitări studenților pentru inițiativă și spirit de cercetător, intervenind pe parcurs cu comentarii și sugestii pentru studenți.

Cercetările științifice prezentate de către participanți în cadrul concursului au fost evaluate de către un juriu distins, format din profesori de la ASEM și USV.

Pentru cercetările realizate au fost premiați următorii studenți:

Premiul mare: ANDRIOAIA Ioana, ȚĂGĂNAȘ Iulia, USV;

Locul I: CACIUR Monica, CUCIUREAN Ramona, USV; DASCĂLU Iulian, MAGAN Ramona-Melania, USV.

Locul II: HAREA Ruxanda, ASEM, RACOLCIUC Adina, USV.

Locul III: BANCU Daniela, ASEM; MIHAI Cipriana, ACSINTE Olivia, USV;

Mențiune: COTÎRȘĂU Natalia, ASEM; DÎNCENOC Arina, ASEM.

Adresăm sincere felicitări participanților și mulțumiri organizatorilor din incinta ASEM și USV pentru buna desfășurare a concursului! Vă dorim în continuare multă inspirație, perseverență, succes și realizări frumoase!