Festivitatea de premiere a participanţilor concursului „Cel mai bun student ASEM”

La 17 noiembrie 2023 de Ziua Internațională a Studentului, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor și premiilor câștigătorilor concursului „Cel Mai Bun Student ASEM”, ediția a XXI-a. În urma procesului de jurizare au fost desemnați cei mai buni dintre cei buni în conținutul dosarului, a reflectat competențe, sârguință şi dedicație. În cadrul evenimentului a fost marcat nu doar excelența academică, ci și spiritul de comunitate și colaborare.

Cuvinte de felicitare cu ocazia Zile Internaționale a Studentului și evenimentului produs au fost rostite de Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova, Alexandru STRATAN, doctor habilitat, profesor universitar, membru corespondent al AȘM și Vasile ȘOIMARU, Prim-vicerector al ASEM în perioada anilor 1991-1994, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Premiul Mare a fost oferit Dianei CROITOR, studenta anului IV,  Facultatea Economie Generală și Drept, programul de studii „Drept”.

Pentru locul I a fost nominalizate: Ruxanda HAREA, anul II, Facultatea Contabilitate, programul de studii „Contabilitate” și Olga NEGOIȚĂ, anul III, Facultatea Relații Economice Internaționale,  programul de studii „Economie Mondială și Relații Economice Internaționale”.

Premiantele locului II: Gabriela GÎNDEA, anul II, Facultatea Economie Generală și Drept,  programul de studii „Economie Generală”; Jaclin BODORIN, anul II, Facultatea BAA, programul de studii „Business și Administrare” și Anastasia BUGA, anul III, Facultatea EGD, programul de studii „Drept”.

Câștigătoarele locului III: Adelina ALEXA, anul II, Facultatea REI, programul de studii „Economie Mondială și Relații Economice Internaționale”; Arina COSTIN, anul III, Facultatea EGD, programul de studii „Drept”; Elena OVCEARENCO, anul II, Facultatea BAA, programul de studii „Business și Administrare” și Alexandra ȚURCANU, anul III, Facultatea EGD, programul de studii „Drept”. 

La eveniment au fost prezenți partenerii concursului JTI Traiding, Vinăria Purcari și Microinvest.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 23.10.2023-10.11.2023 şi organizat de Serviciul Marketing, Parteneriate şi Carieră al ASEM.

Felicitări tuturor studenților premiați pentru eforturile lor susținute și devotamentul față de învățare!