În ASEM s-a desfăşurat Olimpiada Republicană la Economie

În Academia de Studii Economice din Moldova s-a desfăşurat, astăzi, 27.04.2022 Olimpiada Republicană la Economie, organizată de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Ceremonia de deschidere a Olimpiadei Republicane de Economie, a avut loc în data de 26 aprilie, în format online, cu participarea secretarului de stat al Ministerului Educației și Cercetării, Galina Rusu.

La Olimpiada din acest an participă 58 de elevi ai claselor X–XII, care studiază disciplina opțională „Economie”. Aceasta este parte a celor 21 de olimpiade și concursuri republicane ce se desfășoară în perioada 25 februarie – 9 mai 2022, în conformitate cu Programul anual de susținere a elevilor capabili de performanțe înalte.

Concursul se desfășoară cu prezență fizică în Centrele pentru susținerea probelor scrise, instituite în 3 zone ale Republicii.

Rezultatele finale cu afişarea listei premianţilor vor putea fi vizualizate pe pagina Agenţiei Naţionale pentru Curriculum şi Evaluare – https://ance.gov.md/, pe data de 30 aprilie 2022, începând cu ora 13:00.