Lecție publică: managementul proiectelor

O nouă lecţie publică marca maib la Academia de Studii Economice din Moldova.

Miercuri, 15 februarie 2023, ora 13:00, Vasile Postolachi, Șef al Departamentului Gestionare Proiecte în cadrul maib, va vorbi studenților ASEM despre Project Management, oferind detalii din mediul real de business și banking despre cum are loc gestionarea proiectelor, care sunt momentele critice în elaborarea și implementarea acestora, precum și informații valoroase despre etapele unui proiect.

Vasile Postolachi are o experiență vastă în managementul proiectelor, activând anterior ca Project Manager în cadrul Agenției de Guvernare Electronică, unde a coordonat proiecte de reinginerie și digitalizare a serviciilor publice, iar din mai 2022 este Șef al Departamentului Gestionare Proiecte în cadrul maib, coordonând Portofoliul de Proiecte al băncii.

Vasile deține certificarea internațională PMP (Project Management Professional) eliberată de Project Management Institute (SUA).

Vino împreună cu colegii și prietenii pentru a-ți lărgi cunoștințele, folosind timpul și oportunitatea de a învăța alături de la profesioniștii maib.

Lecția publică se va desfășura offline, în incinta Student HUB al ASEM.

Evenimentul este organizat în cadrul parteneriatului încheiat de maib și ASEM în vederea implementării în comun a unei serii de proiecte academice, de cercetare și educaționale.