Programul de internship maib, Ediția a III-a

Maib anunță lansarea înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a programului de internship, o oportunitate excepțională pentru studenții talentați și ambițioși de a-și dezvolta abilitățile profesionale și de a obține experiență practică într-un mediu bancar dinamic și o companie agile.

Programul de internship este destinat pentru studenții ultimului an de studiu, ciclul I licență, studii cu frecvență la zi și studii cu frecvență redusă; masteranzi, studii cu frecvență la zi și frecvență redusă, anul I și II. 

Perioada de desfășurare a programului: 9 octombrie 2023 – 9 martie 2024. 

Pentru a susține această călătorie de dezvoltare profesională, maib va oferi fiecărui stagiar o bursă lunară și un card bancar gratuit. Stagiile de internship vor avea loc în locațiile maib din Chișinău, oferind un cadru profesional și oportunitatea de a interacționa cu experți din domeniul bancar.

Aplică până la data de 30 septembrie 2023: https://student.maib.md/ro/intership.

Detalii privind programul de internship maib, Ediția a III-a: https://www.maib.md/ro/noutati/cea-de-a-treia-editie-a-programului-de-internship-de-la-maib:-creeaza-inspira-simplifica-alaturi-de-profesionistii-din-banking.