Rectorul ASEM a participat la deschiderea Centrului Regional de Excelență în domeniul Educației Antreprenoriale

Domnul Rector Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM, a participat la 28 noiembrie 2023, în cadrul Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” din or. Căuşeni la deschiderea celui de al şaselea Centru Regional de Excelență în domeniul Educației Antreprenoriale.

În cuvântul de salut Dl Rector a accentuat, că deschiderea acestui centru, tinerii vor avea un acces mai mare la un spectru mai larg de oportunităţi antreprenoriale, care vor fi mai aproape de ei. Dumnealui a confirmat posibilitatea instituţiei de a susţine varietatea mare de activităţi, ce ar suplini informaţiile pe care le acumulează tinerii în cadrul orelor de educaţie antreprenorială şi respectiv foarte important, sprijinirea parteneriatelor dintre mediul de afaceri şi şcoală.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul Programului „Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și implementat în Republica Moldova de către Junior Achievement Moldova în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării.