Stagiul de practică la Microinvest – cea mai cool experiență

Ce-ar fi să îți desfășori stagiul de practică într-o companie unde din prima zi devii parte a echipei? Iar în plus, ai și posibilitatea să te angajezi? La Microinvest, lider în creditarea nebancară din Moldova, toți stagiarii își petrec practica dinamic, motivați și cu inima împăcată. Dezvoltarea tinerilor specialiști face parte din cultura #MiTeam – echipă cool, inovatoare și experimentată.

Ce trebuie să știi despre Microinvest? Este cea mai mare organizație de creditare nebancară din Moldova. Oferă credite pentru oamenii harnici, sunt responsabili, transparenți și persistenți. Apropo, încă un fapt interesant – vârsta medie a colegilor din #MiTeam e de 28 de ani. Sunt o echipă de tineri prietenoși și moderni și gata să se împartă cu experiența adunată.

Te-am intrigat? Iată TOP 5 motive de ce Microinvest este locul potrivit pentru stagiarii dornici de cunoștințe și experiențe unice:

  • Ai parte de un mediu confortabil și eficient, ca să prinzi experiență și să înțelegi cum funcționează din interior o organizație de creditare nebancară.
  • Ești ghidat și susținut de mentori dedicați și colegi gata să-ți vină în ajutor ori de câte ori ai întrebări sau neclarități.
  • Dacă nu ești din Chișinău, poți face stagiul de practică chiar în orașul tău. Microinvest este prezent în 16 oficii secundare în 14 regiuni ale țării, toate confortabile și adaptate identității de brand.
  • Și cel mai important – beneficiezi de oportunitatea de a te angaja în compania noastră, pe diverse poziții, în perioada sau după stagiul de practică.

Transmite CV-ul pe cariera@microinvest.md și hai să faci cunoștință cu cea mai cool echipă