Studenții ASEM au participat la primul eveniment din cadrul proiectului „AIR Antreprenorial. Istorii de succes”

În data de 15 noiembrie 2022, studenții ASEM au participat la primul eveniment din cadrul proiectului „AIR Antreprenorial. Istorii de succes”, unde antreprenorii și managerii de top, care reprezintă companii cu experiență ce operează la nivel internațional vin cu lecții valoroase în fața tinerilor.

De această dată, invitați de onoare au fost:

  • DANIEL – BOGDAN SPUZĂ, președinte al Comitetului Executiv – CEO, OTP Bank
  • ELENA PANAINTE, administratoarea companiei de audit ”Moore Stephens KSC”

Profesioniștii din domeniile financiar-bancar și audit au descris sectoarele în care activează, propria experiență și au venit cu recomandări și oportunități pentru tinerii ambițioși.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări-răspunsuri și schimb de opinii dintre speakeri și studenți.

Proiectul AIR Antreprenorial, realizat de Asociația Investitorilor din România, oferă studenților posibilitatea de a cunoaște istoriile de succes ale oamenilor de afaceri și managerilor de talie internațională, să afle informații utile și interesante despre modul în care teoria se transpune în practică, să beneficieze de recomandări și soluții pentru dezvoltare profesională. Ulterior, AIR Antreprenorial își propune organizarea de internship-uri pentru studenți în cadrul companiilor din România (membri AIR sau parteneri) și finanțarea proiectelor „start-up pentru tineri”, pe bază de concurs.