Studenţii ASEM au participat la Seminarul Ştiinţific „Lansarea, validarea și promovarea startup-ului propriu”

În data de 20 septembrie 2022, studenţii ASEM au participat la Seminarul Ştiinţific „Lansarea, validarea și promovarea startup-ului propriu”.

Speakerul evenimentului – Felix Litvisky este directorul general al Blackstone LaunchPad at Cornell University, antreprenor internațional experimentat și membru activ al diferitelor grupuri de investitori. A ocupat poziții executive și de conducere în dezvoltarea afacerilor, tehnologie și strategie la companii internaționale. Felix Litvisky joacă  un rol esențial în lansarea startup-urilor tehnologice și în dezvoltarea de noi piețe şi este speaker la diferite evenimente internaționale. El este consilier/mentor al startup-urilor din întreaga lume.

În cadrul evenimentului au fost aduse în discuţie subiecte precum: riscurile care pot apărea la deschiderea unui start-up, modalităţi eficiente de promovare a unei afacei, alegerea ideilor optime, crearea unui business plan, selectarea nişei potrivite, tendinţe la nivel global, cele mai frecvente provocări în lansarea start-up-ului propriu etc.

Organizatori: XY Partners în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Moldova.