Trofeul „Zeița Calității” – câștigat de ASEM la Gala Businessului Moldovenesc

Academia de Studii Economice din Moldova este cea mai bună și în domeniul calității. Acest lucru îl reconfirmă Trofeul „Zeița Calității”, câștigat de Academia de Studii Economice din Moldova în cadrul Concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor”.

Rectorul ASEM, Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM a ridicat Trofeul „Zeița Calității” la evenimentul „Gala Businessului Moldovenesc” din 5 iunie 2024. Concursul „Premiul pentru Realizări în Domeniul Calității” este organizat de Camera de Comerț și Industrie a RM (CCI) în parteneriat cu Institutul de Standardizare din Moldova (ISM), Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC), Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor (ISSPNPC), Kaufland Moldova și Moldcell.

Premiul conferit Academiei de Studii Economice din Moldova pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor este o confirmare față de excelență în educație și servicii, a profesionalismului întregii comunități didactice și academice a ASEM, care prin activitatea zilnică, dăruire și abnegație contribuie la înaltele performanțe și reputația înaltă a unei organizații fiabile, care prestează servicii competitive și de înaltă calitate.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor” este la cea de a 10-a ediție. Scopul acestuia este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și de a promova abordările moderne ale calității.