Ziua Carierei la Banca Națională a Moldovei

Descoperă BNM în calitate de angajator la Ziua Carierei la Banca Națională a Moldovei!

BNM organizează, pe data de 17 februarie 2023, Ziua Carierei la Banca Națională a Moldovei. Evenimentul este dedicat promovării interesului față de sectorul financiar-bancar printre publicul preocupat de o carieră în cadrul băncii centrale.

Astfel, sunt așteptați specialiști din domeniu, dornici să cunoască activitatea BNM, tineri axați de dezvoltarea lor profesională, în special studenți și masteranzi ai instituțiilor de învățământ superior.

Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu experții băncii centrale participând la o serie de ateliere de lucru. Totodată, aceștia vor cunoaște ofertele de posturi vacante ale băncii centrale, dar și pașii care trebuie întreprinși pentru înscrierea în concursurile de angajare organizate de către BNM.

În același timp, participanții vor fi încurajați să adreseze întrebări, să își exprime opiniile, inclusiv despre așteptările lor față de BNM ca potențial angajator. Agenda evenimentului include și un cuvânt de salut al guvernatorului BNM, Octavian Armașu.

Agenda evenimentului poate fi consultată accesând următorul link.

Doritorii să participe sunt rugați să se înregistreze aici.

Totodată, pentru a asigura accesul publicului larg la eveniment, va fi realizată transmisiunea live pe următoarele canale:

Evenimentul „Ziua Carierei la Banca Națională a Moldovei” este la cea de-a doua ediție, fiind organizat  în colaborare cu instituțiile de învățământ superior din țară.