Forumul „Oportunități de dezvoltare pentru tineri”

Oportunități de dezvoltare pentru tineri ASEM
Luna noiembrie este dedicată dezvoltării tinerilor, fapt pentru care, în Academia de Studii Economice a Moldovei s-a desfăşurat Forumul „Oportunități de dezvoltare pentru tineri”, organizat de Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării şi ASEM.

Evenimentul a startat cu un cuvânt de bun venit din partea Aureliei Brăguţă, preşedinte ANTiM, care a încurajat tinerii să fie deschişi oportunităţilor în vederea creşterii profesionale. Despre instrumentele de educație antreprenorială a relatat Viorica Suruceanu, trainer, consultant ERASMUS+. Forumul „Oportunități de dezvoltare pentru tineri” a continuat cu o altă sesiune de interes, cu denumirea: „Cum poți construi o afacere de succes?”. Participanţii au aflat despre recomandarile antreprenorilor cu experiență, membrii clubului ”E-clubul nostru”, Clubul Oamenilor de Afaceri şi anume: Nicolae Pojoga – Fondator, CEO Dulcinella, Mihail Cociug – fondator și director General DINA Cociug SRL, Ghenadie Russu – Co-fondator și CEO Invest Credit SRL.

Despre dezvoltarea carierei, cu sfaturi şi sugestii au venit managerii de resurse umane de la companiile cu renume din ţară şi internaţionale. În calitate de speakeri au fost: Svetlana Bodaci – HR Director MOLDCELL, Svetlana Șpac – HR Director KPMG Moldova, Serghei Baziuc – HR and Administrative Director EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY şi Olesea Cobzari – HR Microinvest SRL.

Manifestarea s-a desfăşurat în format hibrid, o parte dintre tineri participând online, conectaţi fiind pe platforma ZOOM. Cei prezenţi au avut oportunitatea de a lucra în echipă, de a se exprima liber şi de a adresa întrebări experţilor, cu respectarea tuturor regulilor de protecţie antiCovid.

De menţionat că evenimentul a fost organizat de Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării și Academia de Studii Economice a Moldovei, cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova care implementează proiectul „Creșterea competențelor personale a tinerilor pentru o carieră de succes”, în perioada mai – decembrie 2020.

Evenimente   |   Vezi şi pe facebook

Oportunități de dezvoltare pentru tineri ASEM Oportunități de dezvoltare pentru tineri ASEMOportunități de dezvoltare pentru tineri ASEMOportunități de dezvoltare pentru tineri ASEM