Conferinţa internaţională ştiinţifico-practică „ADAPTAREA SERVICIILOR PUBLICE LA PROVOCĂRILE TEHNOLOGICE ACTUALE ŞI LA AŞTEPTĂRILE MEDIULUI DE AFACERI”

Astăzi, 09.12.2021, s-a desfăşurat prima zi a conferinţei internaţionale ştiinţifico-practice „ADAPTAREA SERVICIILOR PUBLICE LA PROVOCĂRILE TEHNOLOGICE ACTUALE ŞI LA AŞTEPTĂRILE MEDIULUI DE AFACERI”, eveniment organizat de Academia de Studii Economice a Moldovei în parteneriat cu Agenţia Servicii Publice.

Evenimentul este organizat cu prilejul marcării celei de-a 30-a aniversări de la fondarea organului înregistrării de stat (Camera Înregistrării de Stat), precum și a celei de-a 20-a aniversări de la instituirea autorității de licențiere (Camera de Licențiere), Agenția Servicii Publice fiind succesoarea acestor instituții.

Cu mesaj de deschidere a fost prezent Rectorul ASEM, Grigore BELOSTECINIC, dr. hab., prof. univ., academician şi Mircea EȘANU, Director al I.P. „Agenția Servicii Publice”. Conferinţa a continuat cu alocuțiuni de salut din partea invitaților – reprezentanți ai autorităților publice, ai comunității academice și ai mediului de afaceri.

Activităţile din prima zi au inclus un şir de comunicări pe tematică ştiinţifică şi practică în cadrul secţiunii ştiinţifice „Realizări și perspective în aria dezvoltarii serviciilor publice”. De asemenea, a fost organizat un interviu de grup cu tema „Elucidarea factorilor sporirii satisfacției beneficiarilor de servicii prestate de I.P. Agenția Servcii Publice”, în cadrul căruia s-au expus reprezentanţii mediului de afaceri.

Programul activităţilor pentru a doua zi a conferinţei, din data de 10.12.2021, cuprinde prezentarea şi dezvoltarea comunicatelor în cadrul a trei secţiuni ştiinţifice.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.