Aplică şi tu la XY Accelerator IV!

Programul pentru startup-uri XY Accelerator anunță deschiderea aplicărilor la cea de-a patra ediție. Desfășurarea programului va avea loc în perioada 10 martie – 10 iunie 2021, timp în care vei obține resursele necesare pentru a-ți dezvolta și scala afacerea.

Acest program îți va oferi un set de beneficii pentru dezvoltarea afacerii:

– Investiții în mărime de $10 000+;

– Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din Moldova;

– Mentorat din partea a peste 80+ de specialiști locali și internaționali;

– Expertiză aprofundată în dezvoltarea afacerii;

– Acces la o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Pe lângă investiții financiare, sesiuni de mentorat, acces la o rețea extinsă de business, startup-urile vor beneficia și de consultanță mai amplă din partea echipei de mentori interni care este formată din Olga Melniciuc, Alexandru Lebedev și Traian Chivriga.

Programul este destinat antreprenorilor care sunt în căutare de investiții financiare și mentorat pentru dezvoltarea afacerilor proprii.

Vineri 11.02.22, ora 16.00 te invităm la evenimentul live (Zoom) cu Traian Chivriga, fondator XY Partners care va vorbi despre programele pentru tinerii antreprenori în cadrul cărora poţi primi finanţări de până la 10 mii Euro pentru dezvoltarea unei afaceri Tech.

Formular înregistrare eveniment – https://forms.gle/n7T2jcrfpj4XuC9n7

În luna martie 2022, XY lansează 2 programe, la care poti participa:
  • XY Accelerator IV
Start program: 10 martie
XY Accelerator este un program intensiv de accelerare pentru startup-uri, care se va desfășura în perioada 10 martie – 10 iunie 2022 și îți va oferi posibilitatea să-ți dezvolți și scalezi afacerea.
  • XY E-Commerce Incubator
Start program: 20 martie
E-Commerce Incubator este un program intensiv de incubare pentru echipe și fondatori care doresc să dezvolte un startup în modelul D2C ori DNVB. Programul va susține fondatorii care doresc să creeze o companie online din momentul zero, să fie concentrați 24/7 pe un customer service de invidiat și să sa fie integrați vertical (să producă și să vândă propriul produs).
Pentru detalii adăugătoare, poți scrie aici.