Prima etapă a concursului internațional de limbă engleză, KOALA-2022, organizat de MACIP-ASEM

MACIP-ASEM are ca obiectiv, pe termen lung, lărgirea gamei de servicii oferite. În acest context, se propune extinderea colaborării cu partenerii locali și externi în vederea prestării serviciilor de instruire, testare, certificare în domeniul limbilor de circulație internațională.

Concursul internațional de limbă engleză, KOALA-2022, s-a petrecut în premieră în ASEM şi s-a bucurat de mare succes chiar de la prima etapă. Realizarea a fost posibilă datorită colaborării frumoase între MACIP-ASEM și EECenter, România. Peste 100 candidați și-au testat nivelul de cunoaștere a limbii engleze la data de 20 Februarie, curent.

Anul acesta, KOALA INTERNATIONAL COMPETITION-2022, se derulează în format Computer Based, reușita evenimentului fiind asigurată de laboratoarele dotate cu echipament de ultimă generație.

Aprecieri pentru eforturile depuse doamnei Carolina ANDRONIC, profesor coordonator, centru partener KOALA, cât și întregii echipe: PORTĂRESCU Serghei, director MACIP-ASEM; IACHIMCIUC Simion, specialist, direcția tehnologii informaționale ASEM; POSTOLACHI Boris, supraveghetor, STAFF; STOIAN Eugen, supraveghetor, STAFF; CEBAN Nicoleta, asistent logistică, STAFF.

Echipa MACIP-ASEM a avut grijă de confortul personal al candidaților și a creat o atmosferă propice evenimentului.