Întâlnirea profesorilor de Analiză economico-financiară la Universitatea din Craiova

În perioada 26-28 mai 2023, la Universitatea din Craiova, Societea Română de Analiză Economico-Financiară (SRAEF) a desfășurat cea de a 47-a întâlnire a profesorilor de Analiză economico-financiară. Tematica întâlnirii a fost „Analiza economico-financiară sub impactul implementării factorilor ESG”. În cadrul întâlnirii s-au discutat problemele comune în universitățile din România și Republica Moldova, precum și schimbul de experiență și bune practici între cadrele didactice din domeniu. Din partea ASEM la eveniment a participat Nelea Chirilov, dr., conf. univ., Departamentul ,,Contabilitate, Audit și Analiză Economică”.

Domnul Ion Anghel, Președintele SRAEF și profesor universitar la ASE București, a asigurat participanții că organizația pe care o conduce va continua să depună toate eforturile pentru soluționarea problemelor din domeniu, în colaborare cu cadrele didactice de Analiză economico-financiară.

Gazda întâlnirii, Universitatea din Craiova, a impresionat invitații prin organizarea excelentă a evenimentului, primirea călduroasă, programul interesant și atmosfera prietenoasă.