Inaugurarea Expoziției de carte cu vânzare „Academica”

La data de 18 septembrie 2023 a fost inaugurată Expoziția de carte cu vânzare „Academica”, organizată în cadrul Zilelor Academiei de Studii Economice din Moldova. La eveniment participă Editura ASEM, Editura Știința și Editura Litera, iar Universitatea Politehnica din Timișoara a venit cu o donație de carte pentru toți participanții. Au fost expuse cele mai noi apariții editoriale, cărți din diverse domenii științifice, dar și literatură artistică și de dezvoltare personală. Biblioteca Științifică ASEM este prezentă la expoziție cu publicațiile cadrelor didactico-ştiinţifice şi publicaţiile editate sub egida ASEM în perioada 2019-2023.

La deschiderea expoziției au participat Angela CASIAN, Prim-prorector, prorector cu activitate didactică, dr., conf. univ.; Victoria COCIUG, Prorector pentru cercetare și parteneriate, dr., conf. univ.; Natalia CHERADI, dr., director Biblioteca Științifică ASEM, profesori, bibliotecari și studenți.

În cadrul evenimentului vor avea loc întâlniri cu editorii, lansări și prezentări de carte etc.

Expoziția va fi deschisă pentru public în perioada 18-22 septembrie, între orele 09.00-14.30. în Aula ASEM, bl. A, str. Mitropolit Bănulecu-Bodoni, 61. Sunt invitați toți doritorii!