Lecția publică „Digital onboarding – experiența maib”

Onboardingul digital este momentul decisiv în care o bancă acceptă un nou client. La maib, acesta este conceput pentru a fi rapid, simplu și sigur, în același timp respectând aceleași legi și reglementări care se aplică offline.

În acest context ASEM în parteneriat cu maib, organizează Lecția publică „Digital onboarding – experiența maib”, care va avea loc la 31 octombrie, ora 11:30, ASEM, bloc B, Student Hub. Participanții la eveniment vor afla despre cerințele privind stabilirea relației de afaceri online, precum și aspecte juridice despre încheierea actelor prin mijloace electronice.

Speakerii evenimentului: Aelita ORHEI, Șefa Departamentului Juridic la maib și Mihaela BÎRLIBA, juristă principală în cadrul Departamentului Juridic la maib. Aelita ORHEI are o experiență în domeniul juridic de peste 15 ani și deține un LLM la Universitatea din Graz. Mihaela BÎRLIBA are 4 ani de experiență și este certificată în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Vino să descoperi detalii din culisele celor mai digitalizate procese bancare!

Evenimentul este organizat în cadrul parteneriatului încheiat de maib și ASEM, pentru a implementa în comun o serie de proiecte academice, de cercetare și educaționale.