O nouă lecţie publică marca maib-ASEM 

Studenții anilor II-IV ai specialității „Drept”, Facultatea EGD și profesorii de la Departamentul „Drept” au participat la 31 octombrie curent la lecția publică cu genericul „Digital onboarding – experiența maib”. 

Speakerii evenimentului, Aelita ORHEI, șefa Departamentului Juridic la maib și Mihaela BÎRLIBA, juristă principală în cadrul Departamentului Juridic la maib, au informat participanții despre cerințele privind stabilirea relației de afaceri online, precum și aspecte juridice despre încheierea actelor prin mijloace electronice. 

De menționat, că onboardingul digital este momentul decisiv în care o bancă acceptă un nou client. La maib, acesta este conceput pentru a fi rapid, simplu și sigur, în același timp respectând aceleași legi și reglementări care se aplică offline. 

Evenimentul a fost organizat în cadrul parteneriatului încheiat de maib și ASEM, coordonat de Serviciul Marketing, Parteneriate şi Carieră al ASEM, în vederea implementării în comun a unor proiecte academice, de cercetare și educaționale.