Invitație la concert dedicat solidarității față de refugiații ucraineni

Echipa Infolence invită toți doritorii la un eveniment special, care va avea loc sâmbătă, 18 mai 2024, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), în cadrul căruia ne propunem să aducem împreună două comunități, sărbătorind diversitatea și solidaritatea. Astfel, vă invităm să luați parte la un concert inedit, dedicat exprimării solidarității față de refugiații ucraineni și integrării lor în comunitatea noastră.

Activitatea este organizată de ASEM, Facultatea Relații Economice Internațiolale, împreună cu Infolence, un proiect SURE, care are drept scop împuternicirea tinerilor pentru a promova coeziunea socială în comunitățile în care locuiesc refugiații din Ucraina. Programul SURE se concentrează pe contracararea narativelor anti-Ucraina și anti-ucraineni, online și offline și pe creșterea conștientizării cu privire la dezinformare.

În cadrul acestui eveniment, veți avea oportunitatea de a fi alături de refugiații ucraineni și de a-i sprijini, iar pentru a aduce o notă de bucurie și emoție, vom organiza un concert special. Talentata solistă Cristina Varzari va încânta audiența cu vocea ei unică, acompaniată de virtuosul solist și chitarist Artiom Martim.

Haideți să fim alături și să arătăm că solidaritatea și sprijinul nu cunosc granițe!

Detalii eveniment: 18 mai 2024, ora 11:00, ASEM, str. Bănulescu Bodoni 59, bloc B, et. 1, Student Hub.

Vă așteptăm cu drag la concert pentru o zi plină de emoție, cultură și prietenie.