BURSĂ DE EXCELENȚĂ A GUVERNULUI REPUBLICII MOLDOVA PENTRU DOCTORANZII ASEM

La ultima ședință a Senatului ASEM din anul universitar 2023-2024, care a avut loc la 29 iunie 2024, Rectorul ASEM, Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AȘM, a înmânat Doctoranzilor ASEM Diplome de Merit în semn de înaltă apreciere pentru performanțele științifice acumulate și obținerea Bursei de Excelență de la Guvernul Republicii Moldova pentru anul 2024:

  • Cozniuc Octavian – specialitatea științifică 521.03. Economie și management în domeniul de activitate, anul IV, Școala Doctorală a Academiei de Studii Economice din Moldova. Conducător științific: SUSLENCO Alina, dr. hab., conf. univ.
  • Corbu Viorel– specialitatea științifică 521.03. Economie și management în domeniul de activitate, anul IV, Școala Doctorală a Academiei de Studii Economice din Moldova. Conducător științific: SUSLENCO Alina, dr. hab., conf. univ.
  • Pisică Rodica – specialitatea științifică 521.02. Economie mondială și relații economice internaționale, anul III, Școala Doctorală a Academiei de Studii Economice din Moldova. Conducător științific: CRUDU Rodica, dr., conf. univ.

Bursa de Excelență a Guvernului se acordă anual studenților-doctoranzi care au realizat integral programul de pregătire avansată și cel de cercetare științifică stabilit de conducătorul de doctorat, au acumulat numărul de credite prevăzut în planul de învățământ al Școlii doctorale, au obținut performanțe academice deosebite și participă activ la viața socială a instituției.

Sincere felicitări și noi ascensiuni în activitatea științifico-didactică!