Lecție Publică “How can Soft Power Shape Today’s World? – Moldova’s Role in Enhancing its National Image”

Academia de Studii Economice din Moldova Vă invită să participați la lecția publică “How can Soft Power Shape Today’s World? – Moldova’s Role in Enhancing its National Image”, prezentată de Konrad JAGODZINSKI, Place Branding Director at Brand Finance, Marea Britanie, expert invitat în cadrul Moldova Business Week, organizată de Agenția de Investiții.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 septembrie 2024, începând cu ora 11:00, în Glia HUB, Blocul A, ASEM, Chișinău, Republica Moldova. Accesul publicului este liber.

Konrad Jagodzinski va aborda importanța puterii soft în lumea contemporană și rolul Moldovei în consolidarea imaginii sale de țară pe scena internațională, oferind o oportunitate unică pentru participanți de a se informa cu privire la brandingul național și de a explora modalități de îmbunătățire a percepției globale a Moldovei.

Organizatorii evenimentului:

  • Larisa DODU-GUGEA, dr., conf. univ, Decan, Facultatea Relații Economice Internaționale;
  • Irina TOLSTOUSOV, Director adjunct, Agenția de Investiții.

Pentru mai multe detalii și participare, Vă rugăm să contactați responsabilul de eveniment: Larisa Dodu Gugea, Email: dodu-gugea.larisa@ase.md. Adresa: str. Mitropolit Bănulecu-Bodoni, 61, Chişinău, Republica Moldova, MD – 2005.