Participarea profesorilor ASEM la Întâlnirea Liderilor de Proiecte în Marea Britanie

Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) este mândră să anunțe participarea Dnei Luminița DIACONU, lector în cadrul Departamentului Limbi Moderne, Facultatea Relații Economice Internaționale, și Coordonator al Centrului American ASEM, la întâlnirea liderilor de proiecte din cadrul acțiunii COST 22128, care a avut loc în perioada 9-11 septembrie 2024 la Universitatea John Moores din Liverpool, Marea  Britanie. La eveniment au patricipat peste 30 de savanți din întreaga lume, care au discutat sarcinile prioritare ale proiectului și aspectele legate de project management. 

Dna Luminița DIACONU este membru în cadrul a două proiecte suplimentare din aceeași acțiune COST 22128, facilitând networking-ul și cercetarea științifică.

ASEM subliniază importanța implicării Dnei Luminița DIACONU în proiecte internaționale de anvergură, care contribuie la consolidarea colaborărilor științifice și a vizibilității internaționale a ASEM, la promovarea excelenței în cercetare și a rezultatelor științifice de înaltă calitate.