Alteța Sa Regală, Principele Radu al României în vizită la ASEM

Ieri, comunitatea ASEM a fost onorată să primească vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României, într-un eveniment memorabil dedicat viitorului promițător al Moldovei. Întâlnirea a fost marcată de conversații inspirate cu studenții ASEM, axate pe subiecte de o importanță crucială pentru dezvoltarea țării.

Cu un accent deosebit pe aderarea Moldovei la Uniunea Europeană, Principele Radu a împărtășit viziunea sa despre cum această perspectivă poate aduce beneficii semnificative pentru cetățeni și economia țării. Discuțiile au evidențiat angajamentul său față de susținerea procesului de integrare europeană, subliniind importanța unui viitor stabil și prosper pentru Moldova.

Un moment deosebit al evenimentului a fost dedicat studiilor economice, unde Alteța Sa Regală a încurajat studenții să urmeze această cale pentru a contribui la dezvoltarea sustenabilă a Moldovei. Cu pasiune și entuziasm, Principele Radu a evidențiat rolul studiilor economice în construirea unei societăți mai puternice și mai dezvoltate: „Economia și muzica sunt universale. Ele nu au hotare” – a subliniat Alteța Sa Regală.

De asemenea, Principele Radu a exprimat sprijinul său ferm pentru promovarea învățământului economic, evidențiind importanța formării unei forțe de muncă pregătite și calificate, esențială pentru prosperitatea viitoare a Moldovei, or „ASEM este o universitate competitivă cu un enorm potențial”.

Evenimentul s-a încheiat cu promisiunea continuă a Alteței Sale Regale de a sprijini eforturile depuse pentru consolidarea legăturilor dintre România și Moldova și pentru a încuraja progresul țării în cadrul Uniunii Europene.