Burse complete disponibile pentru studenţii ASEM la prestigioasa şcoală de studii europene interdisciplinare – Colegiul Europei

Cu mesaje de deschidere, în cadrul evenimentului au venit: Victoria COCIUG, dr. conf. univ., Prorector pentru Cercetare şi Parteneriate şi Larisa DODU-GUGEA, dr., conf. univ., Decanul Facultăţii „Relaţii Economice Internaţionale”.

Studenţii ASEM au avut oportunitatea de a afla despre posibilităţile de studii în cadrul Colegiului Europei cu sediul în Natolin, care oferă burse de master pentru programul de Studii Europene Interdisciplinare, anul academic 2023-2024.

În cadrul manifestaţiei, tinerii au aflat despre procedura de accedere la colegiu, metodologia de predare, mobilităţile academice, manifestaţiile în care sunt implicaţi studenţii ş.a.

Bursele oferite de Colegiul Europei acoperă taxa de şcolarizare, traiul şi cazarea în campus. Finanţarea este asigurată prin programul programul EU4Youth Phase III Youth Employment and Entrepreneurship, program finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat de Ministerul de Externe al Lituaniei. Aplicaţiile online vor fi accesibile până la mijlocul lunii ianuarie 2023.

Detalii: coleurope.eu