Evenimentul de prezentare a ideilor de business de către participanții școlii antreprenorilor SMART _ 7.08.21

Studenții anului 1, specialitățile EG, MRU, BA, au fost provocați de a complementa studiul disciplinei EUE (disciplină obligatorie din planul de studii) cu școala SMART (activitate extracurriculară), organizată în regim online, de către Z_Lab ASEM, pentru antreprenorii începători.

În data de 7 iunie a avut loc evenimentul de prezentare a modelelor de business dezvoltate de studenți în cadrul școlii SMART.

În cadrul evenimentului au fost prezentate idei precum: salon beauty mobil, agenție de servicii de marketing, tururi turistice în nordul Moldovei, vape club online, servicii de imramare, soluți pentru persoanele interesate de alimentația sănătoasă (pachete de fructe uscate și soluții pentru cultivarea plantelor comestibile în apartament), servicii de epilare. Aducem felicitări studenților care au avut curajul de a răspunde provocării. În același timp, exprimăm mulțumiri lui Andrei Rudoi, antreprenor, fost rezident al Incubatorului de afaceri al ASEM, care a oferit feedback studentilor dar și multiple sfaturi de îmbunătățire/dezvoltare a proiectelor.

Pe parcursul verii, studenții vor putea beneficia de suport consultativ și mentorat pentru a pune în practică ideile, în același timp, pot beneficia de spatiul de co-working SMART Caffe ASEM, pe care îl pot utiliza gratuit pentru a lucra asupra proiectelor.

Școala antreprenorilor SMART a fost organizată de Centrul Z_Lab ASEM, cu suportul proiectului: „Fostering university-enterprise cooperation and entrepreneurship of students via SMART Caffes (SMART)”, număr de referință 585620-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP(2017-2886/001-001), co-finanțat de către Uniunea Europeană, prin intermediul programului ERASMUS+, acțiunea cheie 2 – Consolidarea Capacităților în Domeniul Învățământului Superior.

Pentru mai multe detalii despre proiectul SMART:
– accesează www.smartcaffe.eu
– urmărește pagina Network of Smart Caffe