FORUMUL FORMĂRILOR ŞI ANGAJABILITĂŢII FRANCOFONE

În perioada 25 – 27 mai 2022, studenţii şi profesorii Academiei de Studii Economice din Moldova vor participa la Forumul internațional al formărilor francofone și posibilităților de angajare pentru tinerii din Republica Moldova, care va avea loc la Chișinău, în incinta Centrului republican pentru Copii și Tineret ARTICO (bd. Ștefan cel Mare, 169).

Timp de trei zile, CCI Franța Moldova și multe companii, universitățile din Moldova și filierele lor francofone, Agenția Universitară a Francofoniei, Campus France Moldova, Alianța Franceză din Moldova, Clasele Bilingve din Moldova, vor întâmpina participanţii la standurile lor prezente la Centrul ARTICO.

În cadrul forumului, veţi descoperi posibilitățile de a urma formările de excelență în limbă franceză și despre numeroasele oportunități profesionale pe care acestea vi le deschid în Republica Moldova sau la nivel internațional.

Deschiderea evenimentul va avea loc la ora 11:30 şi pe parcursul celor 3 zile, se va desfăşura până la ora 18:00.

„Forumul Formărilor și Angajabilității Francofone” este organizat cu sprijinul Ambasadei Franței în Republica Moldova și a Institutului Francez de la Paris, inițiativa fiind salutată de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova.
Organizator în ASEM: Filiala Francofonă ASEM.

Detalii: https://www.auf.org/wp-content/uploads/2022/05/PROGRAMME-FORUM-1.pdf?fbclid=IwAR1og8Hu-U2W0ICpMbCkqcDbysS51z71HJ3PnRfRV5WtIrqPNSoEe18OQhk

Intrarea este gratuită!
Nu ezitați să vă invitați prietenii!