Invitație la Masa rotundă „Reglementarea relațiilor de muncă în contextul ultimelor modificări legislative: probleme și perspective”

Departamentul DREPT al Facultății Economie Generală și Drept, are deosebita plăcere de a Vă invita la Masa rotundă cu tema „Reglementarea relațiilor de muncă în contextul ultimelor modificări legislative: probleme și perspective”. Evenimentul va avea loc la data de 30 mai 2024, ora 9.30, Bloc F, 103, ASEM.

Masa rotundă își propune să creeze un spațiu de dialog și schimb de idei între practicieni și teoreticieni în domeniu, oferindu-le oportunitatea de a explora subiecte ce țin de problemele actuale ale dreptului muncii: cele mai recente modificări normative în domeniul relațiilor de muncă, timpul de muncă și timpul de odihnă, particularitățile contractului individual de muncă, munca prin cumul, interzicerea discriminării în cadrul relațiilor de muncă, hărțuirea la locul de muncă, soluționarea litigiilor de muncă, etc.

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

Pentru participare vă rugăm să completați formularul de înregistrare: https://forms.gle/6Q2cPEX8BGgDtWDC6 .

Persoane de contact: Alexandra Tighineanu, dr., conf. univ., Departamentul Drept, ASEM, email: alexandra.tighineanu@ase.md