LA MULȚI ANI, ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE DIN MOLDOVA! Prof. univ., dr. Florina Bran

În cei 30 de ani de existență, corpul profesoral al acestei instituții de prestigiu național și internațional a adus cinste înscriind în palmaresul ei valoare…și plus valoare.

Paul Bran, fondatorul acestei instituții s-ar fi bucurat astăzi la cea de-a 30-a aniversare, rămânând în sarcina istoriei gândirii economice contemporane, pe de o parte și, pe de altă parte, a axei de simetrie a Podișului Moldovei – Prut” să nu-l uitați, să-l prețuiți, să-i recunoașteți atât munca alături de voi, cât și aportul la cimentarea valorilor economice și manageriale în conducerea acestei instituții.

Actuala conducere a ASEM, coordonată de sufletistul și neobositul Rector – Prof. univ. dr. Grigore Belostecinic a confirmat continuarea și respectarea valorilor și a reperelor economice induse de Paul Bran păstrând consecvență în întregul proces de conducere.

Important este să recunoaștem influența personalității lui Paul Bran asupra tuturor oamenilor care au avut norocul de a lucra cu el. OMUL care nu se mulțumea cu jumătăți de măsură, un exemplu fără limite de înțelepciune și cu o viziune care conducea permanent spre noi reflecții, noi obiective.

Să ne trăiți, să aveți multe realizări, să perseverați pentru a înfrânge furtunile…și, să nu uitați, că acolo de sus unde este Paul Bran va fi veșnic alături de voi.   

 

                                                                                                                                                  Prof. univ. ,dr. Florina Bran