Lecţie pubică cu Dr. Kilian W. Wawoe despre lucrul la distanţă

Stimaţi Studenţi,
În continuarea seriei de evenimente organizate în parteneriat cu Moldova Agroindbank, Vă invităm astăzi, 06.12.2021, ora 15:00 la o nouă Lecţie Publică cu Dr. Kilian Wawoe.

De această dată, speakerul de talie internațională va vorbi despre lucrul la distanță/remote work, care a prins amploare în perioada pandemiei de COVID-19.

Dr. Kilian W. Wawoe este specialist în resurse umane, având o experiență de 20 de ani în domeniu. Și-a început cariera ca stagiar în domeniul resurselor umane la ABN-AMRO Bank, ocupând diferite funcții în acest domeniu în Olanda, Monaco, Belgia și India. După 11 ani profesați la ABN-AMRO, a fost numit în calitate de Șef regional resurse umane în Europa de Vest și de Sud. Pe lângă jobul de bază, Kilian a efectuat cercetări cu privire la îmbunătățirea performanței în diferite bănci din India, Brazilia, SUA, Olanda și România. În 2010 Dr. Kilian W. Wawoe și-a încheiat activitatea la ABN-AMRO Bank, prestând servicii de consultanță privind îmbunătățirea performanței. Gestionează segmentul HR în diferite țări din regiunea CSI, predominant în Georgia și Belarus. În ultimii 5 ani a activat în Armenia. De asemenea, este profesor în Managementul resurselor umane la Universitatea VU Amsterdam (Olanda) și Universitatea Națională Taras Shevchenko (Ucraina). A fost numit „Cel mai bun profesor al Universității VU” în 2013.

Limba de comunicare: engleza
Link de conectare: https://zoom.us/j/99044133776…
Meeting ID: 990 4413 3776
Passcode: maib2021

Evenimentul este organizat de Serviciul Marketing, Parteneriate şi Carieră al ASEM, în parteneriat cu Moldova Agroindbank.