Lecţie publică cu Președintele Moldova Agroindbank, Giorgi Shagidze

Giorgi Shagidze, Președintele MAIB, este invitatul ASEM la o lecție publică.
 
 
Bancherul va aborda subiecte de actualitate, cum ar fi:
– lucrurile cu adevărat importante pe termen scurt, mediu și lung.
– tendințele în banking
– nivelul următor al MAIB;
– abordarea agile in banking-ul modern
– pași concreți pentru o carieră de succes în sectorul bancar.
 
Bancherul este axat pe crearea unei culturi democratice, deschise, inovatoare, de aceea dacă ai întrebări despre cum să fii un lider exemplu, te invităm în sala de curs. De altfel, te așteaptă și o discuție captivantă despre valorile cheie ale unei echipe de succes și informații prețioase din experiența bancară internațională.
 
Giorgi dispune de experiență bancară valoroasă, inclusiv în dezvoltarea businessului digital, la Barclays, în Londra și Dubai. A deținut funcția de Director Financiar şi Operaţional la TBC Bank din Georgia, unde a contribuit la listarea băncii la IPO și la crearea subsidiarei TBC din Uzbekistan. Are experiență internațională în bănci din Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Uzbekistan și Azerbaidjan. Din anul curent este Președinte al MAIB, cea mai mare bancă din Republica Moldova, lider în topurile performanței bancare.
 
Deține un MBA obținut la Universitatea din Cambridge, certificarea CFA și este magistru în Inginerie la Universitatea de Stat din Tbilisi. Învață de la cei MAIBuni!
Notă: Limba de comunicare în cadrul evenimentului – engleza.
 
Evenimentul va avea loc pe data de 22 septembrie, ora 11:20, blocul F, sala 203.