Rolul Universității în Ecosistemul Antreprenorial

O discuție captivantă despre “Rolul Universității în Ecosistemul Antreprenorial” organizată de Departamentul Teorie și Politici Economice, SmartLab ASEM și Serviciul Marketing, Parteneriate și Carieră al ASEM!

În cadrul evenimentului, au fost explorate nu doar experiențele ASEM, ci și cele ale altor universități, evidențiind sprijinul crucial oferit inițiativelor antreprenoriale ale studenților. Împărtășind viziunea și realizările Academiei de Studii Economice din Moldova și ale altor instituții, au fost conturate perspectivele viitoare ale universităților în peisajul antreprenorial. De la dezbateri la prezentări inspiraționale, au adus laolaltă studenți, cadre didactice și tineri antreprenori ASEM-iști, conturând așteptările reciproce și modalitățile în care universitățile pot deveni catalizatori ai inovației și spiritului antreprenorial.

Mulțumiri tuturor participanților pentru contribuția valoroasă și pentru atmosfera plină de energie și idei proaspete! Continuăm să construim punți între educație și afaceri, inspirând generațiile actuale și viitoare să-și urmeze visele antreprenoriale!