Webinar dedicat oportunităților de studii postuniversitare oferite de Colegiul Europei

Vă invităm, pe data de 25 noiembrie 2021, ora 11:00 (ora Chișinăului), pe platforma Zoom la un webinar dedicat oportunităților de studii postuniversitare oferite de Colegiul Europei.

Evenimentul este destinat studenţilor din cadrul facultăţilor de relaţii internaţionale, drept si ştiinţe economice.

Scopul prezentării este de a oferi mai multe detalii privind programele de studii disponibile, condiţiile de admitere, bursele oferite pentru studenţii din Republica Moldova. Participarea la webinar va oferi posibilitatea de a adresa întrebările ce țin de oferta academică și procesul de admitere unui reprezentant al Colegiului Europei.

Link-ul pentru înregistrare la webinar îl găsiți aici: https://bit.ly/2XSkpz8

Colegiul Europei este o universitate privată, inaugurată în 1949 la Bruges (Belgia) şi în 1992 la Natolin (Varşovia, Polonia), considerată cea mai veche şi prestigioasă instituţie postuniversitară din UE menită să pregătească studenţi masteranzi pentru serviciul public implicat în realizarea proceselor politice, economice, juridice şi internaţionale de integrare şi studii europene. Burse complete oferite de Colegiul Europei sunt disponibile pentru studenții moldoveni datorită sprijinului Uniunii Europene.