Workshop “Regândirea managementului migrației: experiența europeană și națională”

Regândirea managementului migrației
Stimat Domn, Stimată Doamnă,

Avem deosebita plăcere și onoare de a Vă invita să participați la atelierul „Regândirea managementului migrației: experiența europeană și națională”, organizat în data de 18 Februarie 2021 de către Academia de Studii Economice a Moldovei în cadrul proiectului Jean Monnet Chair in EU studies and Migration.

Scopul workshopului: Procesul de elaborare, implementare și revizuire a legislației europene și naționale nu a reușit încă să asigure rezultate coerente și solide în vederea gestiunii provocărilor pe termen scurt și lung ale migrației. În acest context, acest atelier își propune să regândească rolul factorilor de decizie în coordonarea politicii de migrație și azil în UE și Republica Moldova.

Forma de organizare a evenimentului: Ţinând cont de situația pandemică, workshopul va fi organizat online. Datele de access la eveniment vor fi transmise cateva zile inainte de evenimentul propriu-zis.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să completeze acest formular de înregistrare – https://forms.gle/Yxo5fGotAjonYF1y5

Materialele prezentate în cadrul evenimentului vor fi considerate spre publicare în revista științifică Eastern European Journal of Regional Studies (ediția 7.2). Mai multe detalii despre cerințele revistei https://csei.ase.md/journal/
Mai multe detalii despre eveniment le găsiți pe site-ul proiectului EUMIGRA (http://eumigra-project.md) sau pe pagina de Facebook a proiectului (https://www.facebook.com/EUMIGRA)

 La finalizarea evenimentului, toți participanții vor recepționa un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag la eveniment,
Echipa de implementare a proiectului EUMIGRA
Email: eumigra.project@gmail.com

Noutăți | Evenimente