ASEM și-a desemnat cei mai buni profesori ai anului 2020

cei mai buni profesori

Decernarea diplomelor pentru cei mai buni profesori ai ASEM a avut loc în cadrul ședinței festive a ultimei ședințe a Senatului ASEM, din 24 decembrie, curent.

În cadrul tradiționalului Concurs anual „Cel Mai Bun Profesor al ASEM”, au fost depuse mai multe dosare. La categoria conferențiari și profesori universitari a fost desemnată învingătoare Svetlana Mihaila, dr., conf.univ. la Departamentul Contabilitate, Audit și Analiză Economică, ASEM.
 La categoria asistenți și lectori universitari, a fost înalt apreciată Alina Codreanu doctorandă, asist.univ. la Departamentul Drept, ASEM – Facultatea Economie Generală și Drept.

Svetlana Mihaila a declarat: ”Această diplomă este un rezultat nu doar al meu, dar al întregului colectiv al Departamentului CAAE pentru munca enormă, pentru corectitudine și perseverență. Am înțeles un lucru – atunci când aspiri la ceva, te implici, realizezi și ești mândru pentru tine și pentru faptul că ești ASEM. Anul 2020, chiar dacă a fost unul mai puțin obișnuit pentru noi, până la urmă s-a dovedit a fi unul rodnic în care a fost posibil, împreună cu colegii mei, să acordăm mai multă atenție cercetării. În ciuda restricțiilor impuse, ne-am mobilizat și am organizat mai multe evenimente dedicate studenților, în urma cărora au fost fortificate relațiile noastre cu instituțiile de învățământ din afara țării”.
În discursul său, Alina Codreanu a menționat: ”Sunt mândră să fiu membră a marii familii a ASEM, iar câștigul este o apreciere a muncii depuse zi de zi, fapt pentru care sunt recunoscătoare. Or, din anii de studenție, am fost inspirată de tot ce este ASEM, am promovat și continui să promovez valorile autentice, educația și spiritul competitiv. Distincția primită mă va încuraja spre noi ascensiuni, căci învățarea pe parcursul vieții este un deziderat actual. Iubesc ceea ce fac, îmi iubesc discipolii, îmi respect profesorii, colegii, iar toate acestea mă motivează să devin și mai bună”.
Finalistele concursului, cei mai buni profesori ai anului 2020, au primit diplome de excelență, premii bănești și flori, înmânate solemn de către rectorul ASEM, academician, Grigore Belostecinic, care le-a felicitat din partea întregului colectiv al ASEM.
Urmărește-ne pe Facebook