Ceremonia de înmânare a premiilor concursului „Cel mai Bun Student ASEM”, ediția a XVIII-a

În cadrul ședinței Senatului ASEM, au fost înmânate diplome și premii câștigătorilor și participanților concursului „Cel Mai Bun Student ASEM”, ediția a XVIII-a. Fiecare student, prin conținutul dosarului, a reflectat competențe, sârguință, dedicație, iar în urma procesului de jurizare au fost desemnați cei mai buni dintre cei buni.

Premiul Mare a fost oferit Aureliei Rusu, care a ridicat o primă bănească în valoare de 6000 lei.


„Pentru noi, concursul „Cel mai bun student ASEM” este atât o recunoaștere a eforturilor depuse și a performanțelor obținute până în prezent, cât și o motivație suplimentară de a continua să creștem intelectual și de a îndrăzni să cucerim noi culmi. Este o apreciere a muncii perseverente și a dedicației, a curiozității și a dorinței constante de a deveni mai buni decât am fost ieri, a implicării și a creativității cu care am depășit obstacolele.
Evident că succesul nostru era imposibil fără oamenii ce ne-au susținut, încurajat și au crezut în noi în tot acest timp, pe această cale le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să excelăm. În mod special le mulțumim părinților pentru dragostea și încrederea lor necondiționată care ne-a dat mereu forțe să continuăm să mergem înainte și profesorilor noștri pentru profesionalism, dăruire și pentru faptul că au fost mereu modele demne de urmat. Vă mulțumim pentru că am reușit să devenim NOI doar prin VOI!
Mulțumim din suflet organizatorilor pentru buna desfășurare a concursului și desigur sponsorilor pentru sprijinul și premiile acordate. Vă mulțumim pentru că ați ales să premiați inteligența, perseverența, activismul și autodisciplina, acest suport financiar este o investiție nu doar în viitorul nostru, dar și cel al Republicii Moldova.
Și pentru că suntem în pragul frumoaselor sărbătorilor de iarnă, le dorim tuturor sănătate, fericire, împlinire, succes în tot ce și-au propus să facă, pace și liniște în suflet. Felicitări tuturor! Crăciun fericit și la mulți ani!”, a declarat Aurelia Rusu, deținătoarea Premiului Mare.

Pe locul I s-au plasat Hîrbu Ana și Simonov Alina, cărora li s-a oferit câte un premiu bănesc în valoare de 5000 lei.

 Premiantele locului II, Brad Ecaterina, Perju Diana, Praporșcic Valeria au primit premii bănești în valoare de câte 4000 lei.

Câștigătorii locului III, Bețco Daniela, Ioan Negoita, Mahmadbecov Ruslan și Tomșa Cristina, au primit câte 3000 lei fiecare.

Toți zece Cei mai Buni Studenți au primit medalii ASEM, medalioane cu „Havuzul Cunoștințelor” sau sculptura „Per Aspera Ad Astra” și diplome.
De asemenea, au fost oferite șase Premii Speciale a câte 2000 lei pentru Secu Andrei, Potorac Sorina, Gudima Luminița-Dorina, Pascaru Nicolae, Grigoraș Victor, Florea Valeria, prin jurizarea sponsorilor „JT International Trading” SRL și Microinvest.

Participanții concursului care nu s-au regăsit în lista câștigătorilor, au primit câte un Power Bank, Diplome de Participare și agende cu logo-ul ASEM.
Diplomele și premiile au fost înmânate de rectorul Aacademiei de Studii Economice a Moldovei, Grigore BELOSTECINIC, care a felicitat studenții, dorindu-le în continuare realizări fructuase, preseverență și succese în toate.
Sponsorii concursului, „JT International Trading” SRL și „Microinvest” SRL au contribuit financiar la suplinirea premiilor, fapt pentru care Academia de Studii Economice a Moldovei și-a exprimat recunoștința și mulțumirea, oferindu-le companiilor sponsori Diplome de Gratitudine în semn de înaltă apreciere pentru promovarea culturii, susținerea tinerei generații și implicarea în buna organizarea a concursului.

 
Urmărește-ne pe Facebook