Conferinţa Ştiinţifică Internaţională de Contabilitate, la cea de-a X-a ediţie

În data de 1 şi 2 aprilie, în Academia de Studii Economice din Moldova se desfăşoară Conferinţa Ştiinţifică Internaţională de Contabilitate 2021, dedicată Zilei Profesionale a Contabilului, organizată de Facultatea „Contabilitate”, Departamentul „Contabilitate, Audit şi Analiză Economică”, în colaborare cu Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, România, Universitatea de Stat din Poloțk, Bielorusia, KPMG Moldova și partenerul general al evenimentului – ACCA.

Rectorul ASEM, Grigore BELOSTECINIC, în mesajul de deschidere a conferinţei, a adus aprecieri tuturor celor care au îmbrățișat profesia de contabil, care contribuie la dezvoltarea acestui domeniu din perspectivă științifică și educațională, exprimând mândria pentru aportul deosebit pe care îl aduce Academia de Studii Economice a Moldovei la formarea profesională a contabililor din Republica Moldova.

Lilia GRIGOROI, decanul Facultății „Contabilitate” a menționat: „Prin cele 10 ediții ne-am extins relațiile de colaborare, am învățat lecții, am cunoscut oameni, ne-am consolidat ca un nucleu important în educația și cercetarea contabilă. Si toate aceste realizări au fost cu suportul și sprijinul tuturor, celor care fac parte din această comunitate științifică.

A devenit un eveniment de suflet, poate de aceea că fiecare ediție a fost tratată cu suflet, efort și emoții, atât din partea organizatorilor, cât și din partea vorbitorilor și participanților.

In acest context, aș vrea sa aduc mulțumiri tuturor celor care au făcut posibil succesul acestei Conferințe, fie ne-au fost parteneri, fie ne-au susținut prin cuvântul și prezența lor.”

În semn de recunoștință și apreciere pentru prestația științifică în susținerea Conferințelor Științifice Internaționale de contabilitate, unor personalități notorii în domeniu, le-au fost acordate Diplome de Gratitudine și „Medalia ASEM”.

Conferința se desfășoară în format online cu participarea reprezentanţilor mediului academic şi de afaceri din România, Rusia, Bielorusia, Armenia.

Noutăți | Evenimente

Urmărește-ne pe Facebook