La forumul studențesc „Eco Start” desfășurat în Hub-ul Studențesc al ASEM, organizat de studenții Facultății Business și Administrarea Afacerilor s-a produs o captivantă introducere în Eco Inovații.
Concepte inovative, metode și practici a unui business Eco friendly au fost prezentate, aici, la noi acasă!
Curiozitatea participanților a fost incendiată și mai mult de gustările delicioase realizate cu drag și pasiune de studenții de la specialitatea Tehnologia Alimentației Publice din grupele TAP 211, TAP 221 și TAP 231, ghidați de profesoara Olga TABUNȘCIC, dr. conf. univ.
Gustările pentru coffee break, canape, cupcak-uri, petit bouche, toate au fost realizate conform tematicii evenimentului ECO START.
La evenimentul dat s-a dat nu doar Eco Startul inovațiilor în domeniul business-ului, ci și startul unei abordări gastronomice mai sănătoase, diversificate, ecologice și originale.
Gustările au fost apreciate la maxim de toți participanții.
Dorim să vă relatăm istoria succesului acelor mici, dar numeroase bucate gastronomice:
Baza rezultatului excelent sunt: Calitatea, Exactitatea, Inspirația și Echipa!
Activitățile realizate de echipă au fost:
Elaborarea meniului variat și original;
Calculul cantității de materii prime necesare pentru organizarea proceselor tehnologice;
Selectarea materiilor prime de calitate;
Calculul și exactitatea – cheia succesului în realizarea proiectelor gastronomice mari;
Pregătirea implică: măiestrie, cunoștințe, ordine și conlucrarea armonioasă și sinergică a echipei;
Verificarea calității – sinonim cu siguranța și grija față de oaspeți;
Platingul – imaginea tehnologului și bucătarului. Imaginația, pasiunea și profesionalismul expuse pe platou.
Deservirea – etapa finală care unește toate etapele anterioare.
ECO START pentru o alimentație sănătoasă!