ASEM – gazda primului Centru municipal public de vaccinare anti-Covid 19

Astăzi, 01. 04. 2021, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova a avut loc inaugurarea primului Centru de vaccinare anti-covid municipal.
„Inaugurarea acestui Centru este o contribuție a colectivului ASEM, a Senatului și a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituțională, care au acceptat, necondiționat, să răspundem solicitării conducerii Primăriei, prin oferirea acestui spațiu, absolut nou și bine dotat, cu titlul gratuit, pentru o perioadă de timp, în vederea începerii vaccinării în masă a populației Republicii Moldova, în cadrul primului Centru de vaccinare anti-Covid din Chișinău, începând cu cadrele didactice din instituțiile de învățământ superior de toate nivelurile” a menţionat Grigore BELOSTECINIC, Rector ASEM.
 
Oferirea acestui spaţiu reprezintă un gest de solidarizare a colectivului ASEM cu eforturile pe care le depun medicii, instituțiile medicale la general, în semn de recunoștință și respect.
Centrul este amenajat la primul și al doilea etaj, are 6 puncte de vaccinare și o sală de terapie intensivă, cu o capacitate totală de vaccinare de peste 1200 de pacienți pe zi.

Noutăți | Evenimente

Urmărește-ne pe Facebook