Mesajul de Felicitare de Ziua Mondială a oamenilor în Etate, din numele Consiliului de Administrație a Asociației „Seniorii ASEM”

Dragi Profesori, Vârstnicii Afiliați ai ASEM,

a devenit o tradiție frumoasă ca pe data de 01 Octombrie să fie sărbătorită Ziua Mondială a oamenilor în Etate, o zi în care atenția este îndreptată în mod deosebit acelora, care ne ghidează în activitățile noastre cu înțelepciunea, experiența și răbdarea lor. Este o sărbătoare a oamenilor în vârstă, care poartă în suflet urmele experiențelor trăite pe parcursul vieții în ASEM.

Cu acest prilej, venim să ne exprimăm profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți, a ASEM, și s-au dedicat creării viitorului ASEM – Universitate angajată în viitor!

Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria ASEM și rămâneți a fi rădăcinile continuității vieții prospere intergeneraționale.

Vârstnicii ASEM sunt cei la care mergem după un sfat, după ajutor şi susţinere cînd ne e greu. Ei joacă un rol incomensurabil în toate activitățile ASEM: ca lideri, ca asistenţi, ca afiliați şi ca voluntari.

Vă mulțumim pentru înțelepciunea și sfaturile la care apelăm mereu și vă urăm să aveți parte de sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungaţi, respect şi dragoste din partea celor apropiaţi, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea generaţiilor tinere și o viaţă cât mai lungă și plină de bucurii alături de colegii mai tineri din ASEM și persoanele dragi!

La mulți ani !

Cu profund respect,
De la numele Consiliului de administrație a Asociației „Seniorii ASEM”,
Preşedintele Asociației „Seniorii ASEM” Dumitru TODOROI,
profesor universitar, doctor habilitat,
membru corespondent al ARA.

Urmărește-ne pe Facebook