Procesul de studii în regim online se prelungește

În conformitate cu Ordinul Nr. 101 – ST, din 31 martie 2021, emis de către Rectorul ASEM, Grigore BELOSTECINIC, în legătură cu evoluția epidemiologică negativă din ultimul timp la nivel național, şi în baza Ordinului Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării al R. Moldova nr. 199 din 26.02.2021, 
  • se prelungeşte, începând cu 16 martie 2021 până la 16 aprilie 2021, la organizarea integrală a procesului de studii în ASEM în regim online, la Ciclul I, Licenţă, Ciclul II, Masterat şi Ciclul III, Doctorat, învăţământul cu frecvenţă şi frecvenţă redusă, în strictă conformitate cu orarul elaborat de conducerea facultăţilor, a Şcolii Masterale de Excelenţă în Economie şi Business a ASEM şi a Şcolii Doctorale ASEM.
  • Şefii tuturor subdiviziunilor ASEM vor asigura funcţionalitatea acestora, atât prin prezenţa fizică a angajaţilor, cât şi prin activităţi desfăşurate la distanţă.
  • Decanii facultăţilor sunt responsabili de organizarea, desfăşurarea şi monitorizarea procesului de studii la nivel de facultate.
    Noutăți | Evenimente

    Urmărește-ne pe Facebook