Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ȘI PROFESORILOR ASEM!

Chiar dacă, în baza Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale din 06 aprilie 2020, angajații instituțiilor bugetare, vor continua să rămână acasă până la 17 aprilie 2020, procesul de instruire on-line în ASEM, în această perioadă continuă. Continuăm să lucrăm cu studenții conform orarului de bază utilizând platformele educaționale, pentru care ați optat.

Vă dorim succese și sănătate tuturor!

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ASEM care locuiesc în căminele studențești!

Masuri suplimentare pentru prevenirea transmiterii infecției cu Coronavirus de tip nou (COVID-19) în căminele instituțiilor de învățământ superior și profesional tehnic pe perioada suspendării procesului educațional. DETALII...


În atenția Profesorilor, Studenților, Masteranzilor, Doctoranzilor!

În scopul de a susține activitățile de instruire și de cercetare în sistem online, Biblioteca Științifică a ASEM organizează prestarea serviciilor la distanță și accesul la resurse informaționale online. Detalii aici.


ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR ciclul I, Licență,
învățământ cu frecvență redusă!

În legătură cu prelungirea perioadei de suspendare a procesului de studii față în față în ASEM, sesiunile de examinare preconizate pentru perioada 17 martie – 15 mai 2020 conform Graficului procesului de studii, sunt transferate pentru o altă dată, care va fi anunțată ulterior.

Vă dorim succese și sănătate tuturor!


ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR
învățământ cu frecvență și frecvență redusă
ȘI PROFESORILOR ASEM!

Vă informăm pe această cale despre demararea instruirii on-line a studenților ASEM pentru perioada sistării activității didactice față în față.

Începând cu 23.03.2020 vom intra în orarul permanent de organizare a studiilor, similar cu cel de bază. Despre toate modificările în orar, procedeele și platformele selectate, toți studenții vor fi informați suplimentar de profesorul-responsabil de curs prin intermediul poștei electronice.

Vă dorim succese și sănătate tuturor!


În atenția actualilor și foștilor
studenți și masteranzi ASEM!

În cazul în care solicitați confirmarea calității de student, confirmarea studiilor sau eliberare unor certificate, Vă rugăm să expediați solicitarea pe adresa electronică anticamera@ase.md, iar documentul pregătit vă va fi remis prin poșta electronică.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sănătate tuturor!

P.S. Pentru absolvenți, vă rugăm să anexați copia diplomei de absolvire


ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR
ultimului an de studii, ciclul I, licență și ciclul II, masterat,
învățământ cu frecvență și frecvență redusă

Stimați studenți,

În legătură cu suspendarea procesului de studii în ASEM în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, Vă îndemnăm să contactați, telefonic, prin e-mail sau prin intermediul rețelelor de socializare conducătorii științifici pentru a consulta mersul îndeplinirii tezelor de licență și masterat și a beneficia de consultările necesare!

Vă dorim succese și sănătate tuturor!

IMPORTANT pentru studentii și angajații ASEM!

În baza ordinului Rectorului ASEM nr. 47-A din 26 martie 2020 este prelungită perioada de suspendare a procesului educațional, inclusiv stagiile de practică, în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, pe toată durata stării de urgență (17 martie - 15 mai 2020).

Toate subdiviziunile ASEM și toate categoriile de angajați ai instituției își vor continua activitatea în regim obișnuit în perioada menționată, cu excepția activităților de contact direct cu studenții.

Activitățile instructiv-didactice suspendate vor fi recuperate ulterior conform unui grafic special elaborat și/sau prin operarea unor modificări în Calendarul Universitar pentru anul de studii 2019-2020.

Sănătate tuturor!


Avize

Concurs de selecție în cadrul programului ERASMUS+ (studenți)

Publicat: 02-03-2020

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR ASEM!!!

Se lansează concursul de selecție a studenților pentru participarea la mobilitatea academică în cadrul programului ERASMUS+ pentru anul academic 2020 - 2021 (semestrul I).

Dosarul de selecție a studenților trebuie să conțină următoarele documente:

Fii student ASEM pentru o zi!!!

Publicat: 29-02-2020

Ești elev în clasa a XII-a și arzi de nerăbdare să descoperi studenția? Studenția începe de la TINE!

Ești derutat, nu știi ce să alegi?! Sau te-ai hotărât deja, dar oricum ai nevoie de răspunsuri... Noi ți le oferim cu drag!

Valorifică această oportunitate unică! APLICĂ ACUM

Provocările contabilității în viziunea tinerilor cercetători

Publicat: 24-01-2020

CONFERINȚA ȘTIINȚIFICĂ INTERNAȚIONALĂ STUDENȚEASCĂ, ISSC 2020 „PROVOCĂRILE CONTABILITĂȚII ÎN VIZIUNEA TINERILOR CERCETĂTORI”  

12 MARTIE 2020, CHIȘINĂU

Hide Main content block