Concursul de inteligenţă şi frumuseţe „Miss ASEM – Viitoarea Femeie de Afaceri”, ediţia a XVIII-a

Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida rectorului şi a Senatului Studenţesc al ASEM, organizează cea de-a XVIII-a ediţie a concursului de inteligenţă şi frumuseţe „Miss ASEM – 2021”.

Scopul concursului este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM. Alături de elementele tradiționale ale unui concurs de frumusețe, „Miss ASEM – 2021”, include activități, evenimente orientate către dezvoltarea brand-ului personal al viitoarelor femei de afaceri.

Amploarea ediţiilor organizate pe parcursul celor 17 ani de la lansarea concursului, a făcut ca acesta să fie foarte cunoscut publicului larg și popular în mass-media.

Concursul din acest an cuprinde următoarele probe:
– Prezentarea prin defilare în ținute business;
– Prezentarea personală într-un mod artistic;
– Prezentarea sponsorului într-un mod artistic de către participante;
– Prezentarea prin defilare în rochii de seară/mireasă.

Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii aprilie şi se va desfăşura în unul din cele mai selecte localuri din Chişinău.

Tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă domnişoară care va reprezenta ASEM-ul în anul 2021”, pot aplica completând formularul de participare

Termen limită de aplicare: 28 februarie, 2021

Reamintim că în cadrul proiectului, cele zece finaliste care vor participa la concurs, vor fi selectate la o preselecţie organizată pentru toate aplicantele la începutul lunii martie.

Urmărește-ne pe Facebook