Concurs de poezie „Pe aripi lirice”

„Pe aripi lirice” – Poezia este mai mult decât cuvinte, versuri sau rime. Ea este o bătaie a inimii prinsă la unison de fiecare moment al vieții noastre. Să poți crea poezii nu este doar un talent, ci un dar divin cu care suntem siguri că studenții ASEM au fost înzestrați!

În memoria regretatului poet Nicolae Dabija, ce a contribuit într-un mod inegalabil la dezvoltarea culturii atât în Republica Moldova, cât și peste Prut, Senatul Studențesc al ASEM în colaborare cu Comitetul Sindical al Studenților și Masteranzilor ASEM organizează concursul de poezii „PE ARIPI LIRICE”.

 
Dacă ești pasionat de poezie sau cândva ai avut inspirația de a crea o poezie, nu ezita să te înscrii cu ea la concurs, completând formularul de înscriere și nu uita să îți anunți și colegii! 
 
Concursul își are începutul pe o dată simbolică și anume pe 21 MARTIE, Ziua Internațională a Poeziei, și se va desfășura până pe data de 1 MAI, ora 18:00, iar criteriile de apreciere le veți găsi în formular.
 
În componența juriului vom avea și 2 poeți consacrați: doamna Irina Nechit și domnul Dumitru Crudu, care vor asigura înalta apreciere și evaluare a creațiilor voastre.
 
Cu prilejul marcării a 30 de ani de la fondarea Academiei de Studii Economice a Moldovei, pe data de 25 SEPTEMBRIE 2021, cele mai bune poezii vor fi publicate într-o carte de poezii dedicate aniversării!
 
Niciodată nu e prea târziu pentru a-ți descoperi un nou talent, te invităm să participi! 
 
Toți participanții vor primi diplomă de participare, iar cele mai bune poezii vor fi premiate de către parteneri.
Noutăți | Evenimente Urmărește-ne pe Facebook