NECROLOG Vadim COJOCARU

Academia de Studii Economice a Moldovei anunță cu tristețe despre trecerea în lumea celor drepți, la 07 iunie 2021, la vârsta de 60 de ani, a celui care a fost Vadim COJOCARU, profesor universitar, doctor în Ştiinţe Economice, prorector cu activitate ştiinţifică şi relaţii externe ASEM, prodecan și decan al facultății „Management”, economist, politician.

Un profesionist de excepţie şi un om luminos, a lăsat pentru totdeauna în conștiință puterea de muncă, calităţile deosebite dezvoltate prin muncă asiduă, înaltă responsabilitate, înaltă moralitate şi dedicaţie.

Profesorul Vadim Cojocaru a contribuit substanțial la dezvoltarea învățământului superior în domeniul managementului, este autor a peste 80 de publicații cu caracter științific şi metodico-didactic, conducător științific a numeroaselor teze de doctor susținute cu succes de discipolii pe care i-a îndrumat.

În aceste momente de mare tristețe, exprimăm sincere condoleanţe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească cu drepții.

Noutăți | Evenimente

Urmărește-ne pe Facebook