Studenții ASEM despre experiența ERASMUS+

Ruslan Mahmadbecov, student în anul III, Facultatea „Relaţii Economice Internaţionale”, implicat în programul de mobilitate academică ERASMUS+, relatează despre frumoasa şi irepetabila experienţă, la Krakow University of Economics, unde studiază timp de un semestru.

„Schimburile academice își aduc contribuția… Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a acumula, culege și obține cunoștințe noi și inedite, acest program îți dă și o școală de viață, dacă ești atent la detalii. Zi de zi înţeleg importanța unor lucruri și importanța formulării unor priorități, găsesc ceva nou, unic, interesant și util pentru eventualele, următoarele propriile mișcări de anvergură.


Cracovia este un oraș frumos, bogat în istorii care leagă diferite popoare. Probabil, aceasta o fi și cauza care-i determină pe foarte mulți studenți de toate naționalitățile și, practic, din toate țările europene să-și petreacă schimbul academic aici. Sunt și eu studentul care are acestă șansă, inclusiv de a lega relații noi și noi prietenii.
Toate acestea mă fac mai încrezător și mult mai aproape de specialitatea la care îmi fac studiile de bază la ASEM”, spune Ruslan.