Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Oficiul Național Erasmus+ în Republica Moldova vă invită la Seminarul „Programul Erasmus+. Oportunități de a dezvolta și consolida parteneriate internaționale”, care se înscrie în Campania de informare 2018, privind oportunitățile Programului UE Erasmus+. Evenimentul este organizat cu sprijinul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Evenimentul este dedicat staff-ului universitar din Republica Moldova și se va desfășura pe data de 8 noiembrie 2018, cu începere de la ora 9.30, la Universitatea de Stat din Moldova (Blocul 2B, str. M. Kogălniceanu, 65).

În cadrul seminarului vor fi prezentate noutățile în Apelul de proiecte 2019, perspectivele de colaborare internațională, prioritățile și particularitățile Programului Erasmus+ din perspectiva Țărilor de Program și statelor Partenere.

Pentru a încuraja implicarea și aplicarea la noi proiecte Erasmus+, la eveniment vor participa reprezentanți ai misiunilor diplomatice ale statelor UE acreditate în Republica Moldova, Agențiilor și Oficiilor Erasmus+, instituțiilor de învățământ superior europene, care pot sprijini crearea consorțiilor de universități pentru participarea în proiectele viitoare Erasmus+. Formatul evenimentului prevede sesiuni de lucru, dedicate elaborării proiectelor International Credit Mobility și Capacity Building in Higher Education.

Participanții sunt rugați să se înregistreze până la 7 noiembrie 2018 urmând acest link: https://goo.gl/forms/FlQsh9Ve9Eg48GRV2