Ești student la ASEM? Înscrie-te și câștigă Bursa Moore Stephens

Compania Moore Stephens KSC și Academia de Studii Economice din Moldova investesc activ în educarea și pregătirea profesională a tinerilor, viitori specialiști din Moldova, drept urmare în ianuarie 2016 se dă startul Concursului Bursa Moore Stephens.

Concursul se va desfășura semestrial și prevede 5 burse pentru studenții anilor II și III (inclusiv IV dacă se aplică) cu frecvența la zi, care studiază la facultățile Contabilitate, Finante și Bănci și Facultatea Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii din Moldova (ASEM).

Studenții eligibili sunt invitați să aplice, iar dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele:
  1. Eseu/cercetare cu tematica specifică domeniului de studii (audit, contabilitate, securitate informațională, tehnologii informaționale, bănci, finanțe etc.);
  2. Copia carnetului de note sau document confirmativ, obținut de la facultate, privind reușita la sesiunea precedentă;
  3. Curriculum Vitae (format Europass);
  4. Numele și datele de contact ale unei persoane de referință, care poate recomanda participantul (coleg, profesor etc.);
  5. Informație despre participarea activă în cadrul olimpiadelor și conferințelor universitare și stiințifice.

Toate materialele vor fi transmise la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Accesaţi acest link pentru a afla care sunt condiţiile generale de înscriere şi alte detalii utile.

Termenul-limită de înscriere în concurs este 31 ianuarie 2016, iar rezultatele vor fi anunțate până la data de 12 februarie 2016.

Moore Stephens KSC este o firmă independentă, membră a rețelei Moore Stephens International, unul dintre liderii globali în furnizarea serviciilor de contabilitate, audit și consultanță în afaceri care își desfășoară activitatea în cadrul birourilor de la Chișinău, oferind consultanță specializată, la cel mai înalt nivel.