Mai multe universități din Republica Moldova, Ministerul Educatiei, precum si alte institutii importante participa in cadrul unui proiect TEMPUS “Fostering the Knowledge Triangle in Belarus,Ukraine and Moldova” (FKTBUM), coordonat de Universitate din Paderborn, Germania. Coordonator national al acestui proiect in Republica Moldova este - Academia de Studii Economice a Moldovei. Mai multe informații despre proiect pot fi gasite pe pagina web a proiectului  - www.fktbum.md

Obiectivul principal al acestui proiect este ca fiecare tara participant sa analizeze ecosystemul triunghiului cunoașterii în țara sa și să elaboreze o specificație tintă, care să releve situația actuală a triunghiului cunoașterii in tara si care sunt pasii necesari pentru consolidarea acestuia.

Proiectul acetei specificatii tinta poate fi vizualizat AICI

Vom fi bucurosi sa primim comentariile, sugestiile si recomandarile Dvs la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (persoana de contact – Olesea SARBU, coordinator national al proiectului FKTBUM).

Va multumim anticipat!